Copiere chei

Având personal calificat, vă oferim servicii prompte și de calitate. Veniți cu cheia dumneavoastră la punctele noastre de lucru din Timișoara sau Arad, unde veți găsi o gamă largă de chei brute marca JMA sau SILCA, de calitate superioară. Multiplicăm de la chei yale simple, chei auto cu amprentă, până la chei cu CIP pentru autoturisme, cât și cartelele optice și TAG-uri de intrare la blocuri. Am achiziționat mașini de copiat chei performante pentru a putea deservi clienții.

Preturile afisate online nu sunt valabile si in magazine. Pentru detalii despre preturile din magazine, va rugam sa contactati punctul de lucru dorit.


Chei cu aripă

Cheie simplă plană
Cheile simple sunt cele mai utilizate în prezent.
Sunt de o diversitate foarte mare, ușor de copiat.

Cheie specială cu amprentă
Cheile cu amprentă au același profil pe ambele fețe și au marele avantaj al milioanelor de combinații de frezare/găurire, astfel încât este eliminat riscul ca o cheie să se potrivească la mai mulți cilindri.

Chei lacăt

Este bine să aveți o cheie de rezervă a mașinii. Vă oferim o gamă largă de chei pentru mașini.


Cheie auto metal

Cheie auto cap plastic

Cheie auto cu locaș de cip

Cheie briceag

Cip plastic

Cip sticlă

Cartele optice
Vă oferim mai multe tipuri de cartele de acces pentru interfon de blocuri: cartele optice cu cod de bare sau TAG-uri programabile care se pot clona dupa un TAG funcțional.

Cartele optice

Tag-uri electra

La punctele noastre de lucru găsiți o varietate mare de accesorii: inele, ornamente pentru chei, brelocuri plastic sau metalice, butuci yale și baterii pentru telecomandă.


Carabine

Inele

Port chei index

Baterii telecomandă auto
Lacăte

Aceste preturi sunt valabile doar pentru comenzi online.
Pentru cantităţile vândute la inele chei, ornament chei, port chei cu index şi port chei auto index se acordă următoarele reduceri:

  • 10 – 50 bucăţi -> 20%
  • 51 – 100 bucăţi -> 30%
  • 101 – 200 bucăţi -> 40%
  • 200 + bucăţi -> 50%

*Preţurile conţin TVA.
*Furnizorul menţine dreptul de a modifica aceste preţuri în funcţie de cursul valutar.