Înrămări

Cu o experiență de aproape 20 de ani în arta înrămării, Gallprint vine în întâmpinarea celor care doresc să așeze frumosul în spațiile în care locuiesc sau în cele în care își desfășoară activitățile de serviciu. Specialiștii noștri, bine pregătiți profesional, cu răbdare și pasiune pentru ceea ce fac, vă dau întâlnire și vă stau la dispoziție în magazinele noastre de înrămări. Și pentru că oferta noastră cuprinde o gamă foarte variată de soluții pentru înrămare suntem convinși că veți găsi ceea ce vă doriți. Vă mulțumim anticipat pentru încrederea acordată.

Rame tablouri

Rame

Toate profilele de rame indiferent de natura materialului din care sunt confecționate: lemn, plastic sau metal, dispun de o gamă foarte variată de culori, profile și finisaje texturi, astfel încât veți găsi cu siguranță soluția cea mai potrivită pentru ceea ce doriți să înrămați.

Mai multe detalii aici.

Passepartout tablouri

Passepartout

Dispunând de o paletă foarte mare de passepartout-uri atât din punct de vedere cromatic cât și din punct de vedere al texturilor, putem oferi soluțiile cele mai bune de asortare a passepartout-ului cu lucrarea de artă și implicit cu rama. Acest lucru este esențial pentru ca, în final, obiectul de artă să îndeplinească exigențele unei înrămări de calitate și mai ales să fie pe gustul dumneavoastră.

Mai multe detalii aici.

Protectie tablouri

Protectie tablouri

Pentru soluția optimă de înrămare a unei lucrări de grafică, a unei fotografii, a unui poster, dispunem de două tipuri de geamuri și anume:

  • geam standard
  • geam antireflex.

Geamul antireflex, după cum îi sugerează și denumirea, reușește prin calitățile sale optice să reflecte lumina în așa fel încât lucrarea de artă care se află în spatele unui astfel de geam va dispune de o vizibilitate mult mai bună.

Geamul este un accesoriu obligatoriu la înrămarea acestor lucrări, el având un rol determinant în protecția lor.

Mai multe detalii aici.