Înrămări

BINE AŢI VENIT LA DEPARTAMENTUL DE ÎNRĂMĂRI

Cu o experiență de aproape 20 de ani în arta înrămării, Gallprint vine în întâmpinarea celor care doresc să așeze frumosul în spațiile în care locuiesc sau în cele în care își desfășoară activitățile de serviciu. Specialiștii noștri, bine pregătiți profesional, cu răbdare și pasiune pentru ceea ce fac, vă dau întâlnire și vă stau la dispoziție în magazinele noastre de înrămări. Și pentru că oferta noastră cuprinde o gamă foarte variată de soluții pentru înrămare suntem convinși că veți găsi ceea ce vă doriți. Vă mulțumim anticipat pentru încrederea acordată.
rame
RAME

Toate profilele de rame indiferent de natura materialului din care sunt confecționate: lemn, plastic sau metal, dispun de o gama foarte variata de culori, profile și finisaje texturi, astfel încât veți gasi cu siguranța soluția cea mai potrivita pentru ceea ce doriți sa înramați.

Mai multe detalii

passepartout
PASSEPARTOUT

Dispunând de o paleta foarte mare de passepartout-uri atât din punct de vedere cromatic cât și din punct de vedere al texturilor, putem oferi soluțiile cele mai bune de asortare a passepartout-ului cu lucrarea de arta si implicit cu rama. Acest lucru este esențial pentru ca, în final, obiectul de arta sa îndeplineasca exigențele unei înramari de calitate și mai ales sa fie pe gustul dumneavoastra.

Mai multe detalii

protectie tablouri
PROTECTIE TABLOURI

Geamul antireflex, dupa cum îi sugereaza și denumirea, reușește prin calitațile sale optice sa reflecte lumina în așa fel încât lucrarea de arta care se afla în spatele unui astfel de geam va dispune de o vizibilitate mult mai buna. Geamul este un accesoriu obligatoriu la înramarea acestor lucrari, el având un rol determinant în protecția lor.

Mai multe detalii

MAGAZINELE GALLPRINT

Magazinele noastre vă pun la dispoziție o paletă foarte diversificată de rame atât din punct de vedere al profilelor, culorilor cât și din punct de vedere al materialelor din care sunt confecționate ramele. Astfel dispunem de rame din lemn, plastic și metal. Personalul magazinelor noastre, cu amabilitate și profesionalism vă ajută să găsiți cele mai potrivite soluții în funcție de obiectul pe care doriți să-l înrămați.

ATELIERELE GALLPRINT

Specialiștii atelierelor de înrămări dispun de cele mai performante echipamente și de o gamă largă de rame și accesorii. Ei vin în întâmpinarea dumneavoastră cu disponibilitatea și priceperea lor pentru a răspunde cu profesionalism la cele mai exigente solicitări în vederea înrămării picturilor, lucrărilor de grafică, fotografiilor, posterelor, goblenurilor sau ale altor lucrări de artă.

Galerie Foto

Cerere ofertă

  poster/pozapicturagoblenoglinda

  lemnaluminiuplastic

  DaNu

  StandardAntireflex

  (*)

  (*)

  (*)

  Am citit si sunt de acord cu noile reglementari privind: Protectia datelor cu caracter personal !

  Consultanţă

  Ne bucurăm să răspundem întrebărilor dumneavoastră şi să vă oferim detalii importante despre produsele şi serviciile GALL PRINT. Consultanţa nu are preţ, doar valoare în cele mai potrivite alegeri.

  Înrămarea la distanță

  Pictura devine tablou doar atunci când pânza își găsește rama potrivită.
  Lucrările trimise la sediul central vor fi înrămate și expediate la adresa clientului prin curier.

  Transport

  Preţul pentru transportul coletului variază astfel:
  - între 0,1 şi 5 kg: 20 lei
  - între 5,1 şi 10 kg: 35 lei
  - între 10,1 şi 50 kg: 50,00 lei
  - între 20,1 şi 30 kg: 75 lei
  Peste 30 kg, preţul se negociază. Furnizorul işi menţine dreptul de a modifica aceste preţuri. Mulţumim pentru întelegere.

  Sediu Central

  Timişoara, clădirea Iprotim, str. Paris nr. 2A etaj IV
  Telefon/Fax: 0256 20 48 61
  Luni-Vineri: 8:00-16:00
  Sâmbătă-Duminică: închis.