REPARAŢII ÎNCĂLŢĂMINTE

Există încălţăminte care chiar dacă este folosită sau sunt tocite tocurile, ne este dragă şi nu vrem să renunţăm la ea.
Dacă aveţi astfel de încălţăminte, vă aşteptăm la noi pentru reparații.stift

Știfturi (Pret 14.50 RON) – Pe lângă faptul ca sunt foarte rezistente la uzură și la intemperii, știfturile asigură un mers confortabil și silențios.
Știfturile sunt produse furnizate de către Supertap, liderul mondial în producția de capace pentru toc și știfturi, calitatea produselor fiind recunoscută atât în Europa, cât și în Statele Unite.

pingele

Pingele (Pret 25.00 RON)– Incaltamintea deteriorata poate fi ingrijita si reparata cu produse de calitate. Pingelele sunt accesorii ce vin in ajutorul incaltamintei stricate, inlocuind partea anterioara a talpilor uzate. Fiind produse furnizate de Topy, producator cunoscut pentru serviciile de calitate, pingele se incadreaza in categoria elementelor rezistente la uzura, fine, elegante, dar si confortabile.

Capace toc – Capacele pentru tocuri fac parte din categoria produselor foarte rezistente la uzura. De altfel, acestea sunt elegante si flexibile. Capacele pentru tocuri sunt accesorii furnizate de catre Topy, producatorul european numarul 1 la talpi si elemente de cauciuc. Topy este unul dintre producatorii ce exporta in peste 45 de tari produse de cauciuc, talpi, capace pentru tocuri si pingele.

Reparatii incaltaminte femei

Capace toc mic – 14.00 RON
Capace toc mijlociu – 18.50 RON
Capace toc mare – 22.00 RON
Capace toc stileto – 14.50 RON

Reparatii incaltaminte barbati

Capace toc Topy- 25.00 RON
Capace toc peste 35 cm2 – 25.00 RON

capace toc 1                         capace toc